Tarih: 19.09.2024 13:16

Lübeck’te Tiyatro Gecesi: Sanatla Dolu Bir Akşam

Facebook Twitter Linked-in

Almanya'nın Lübeck şehri, 28 Eylül 2024 Cumartesi günü 16. Lübecker Tiyatro Gecesi'yle sanata gönül verenleri ağırlıyor. Saat 15:00 ile 24:00 arasında gerçekleşecek etkinlikte, tiyatro dünyasının birbirinden farklı alanlarından seçkiler sunulacak. Etkinliğe katılan 20 tiyatro ve 25 sanat ekibi, sahne sanatlarından kabareye, artistik gösterilerden müzik performanslarına kadar geniş bir yelpazede sanatseverlere eşsiz deneyimler yaşatacak.

Etkinliğin merkezi olan Lübeck Tiyatrosu, saat 17:00'den itibaren kapılarını açarak, yeni sezonun öne çıkan projelerinden atölyelere, çocuklar için yaratıcı etkinliklerden tiyatro oyunlarına kadar birçok program sunacak. Günün sonunda ise saat 24:00'te Lübeck Tiyatrosu'nda düzenlenecek kapanış partisi ile sanat dolu bir geceye veda edilecek.

Bunun yanı sıra, Comödie Lübeck ve Theater Combinale gibi diğer önemli tiyatrolar da izleyicilere yeni sezon için küçük sürprizler hazırladı. Küçük yaş grupları için düzenlenen çocuk etkinlikleri, KOLK 17 Kukla Tiyatrosu’nun "Ameisenstraße" performansı ve Lübecker Wassermarionetten Tiyatrosu'nun su kuklası gösterisi gibi özel gösterimler de programda yer alıyor.

Lübeck Tiyatro Gecesi’ne biletler 11 Euro, öğrenci ve indirimli biletler ise 8 Euro’dan satışa sunulurken, 18 yaş altı çocuklar ve gençler etkinliklere ücretsiz katılabilecek. Daha fazla bilgi ve ayrıntılı program için www.luebeck.de/theaternacht adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —