Muğla'da Hentbol Yatırımları ve Altyapı Çalışmaları Hız Kazanıyor

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, Muğla'da hentbol sporunun gelişimi ve altyapı çalışmaları için önemli temaslarda bulundu.

Spor 28.07.2024 00:18:00 0
Muğla

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, Muğla'da hentbol sporunun gelişimi ve altyapı çalışmaları için önemli temaslarda bulundu. Ziyaret kapsamında Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve Köyceğiz Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli ile bir araya gelen Kılıç, hentbola yönelik yatırımlar ve gelecekteki projeleri masaya yatırdı.

Ziyaretlerin önemli gündem maddelerinden biri de Avrupa Kupaları'nda mücadele edecek olan Muğla temsilcileri Armada Praxis Yalıkavak ve Köyceğiz Belediye takımlarının uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edilmesi için yapılacak çalışmalardı. Belediye başkanları ve spor müdürleriyle gerçekleştirilen görüşmelerde, bu kulüplerin başarılarını artırmak için atılacak adımlar detaylı bir şekilde ele alındı.

Hentbol Yaz Okulu'nda Gençlerle Buluşma

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Köyceğiz Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hentbol Yaz Okulu'nda genç hentbolcularla bir araya geldi. Genç sporcularla buluşmasının ardından Muğla’daki ziyaretlerine devam eden Kılıç, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve Köyceğiz Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli’ye Milli Takım’ın hentbol formasını hediye etti ve hentbola verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

"Hentbolun Yaygınlaşması için Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz"

Muğla'da gerçekleştirilen görüşmelerde, hentbol sporunun geleceği için atılacak adımları detaylı bir şekilde ele alma fırsatı bulduğunu belirten Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, “Muğla Valimiz ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüzün destekleriyle, ilimizde hentbolun daha da yaygınlaşması ve genç yeteneklerin keşfedilmesi için önemli projelere imza atacağız. Ayrıca, Avrupa Kupaları'nda mücadele edecek olan Armada Praxis Yalıkavak ve Köyceğiz Belediye takımlarımızın başarılarını desteklemek için gerekli tüm çalışmaları sürdürüyoruz." dedi.

Kılıç, özellikle TRT Spor Yıldız'da yayınlanan maçların hentbola olan ilgiyi önemli ölçüde artırdığını vurguladı. Bu artan ilginin genç sporcuların motivasyonunu yükselttiğini ve hentbolun Türkiye genelinde daha fazla benimsenmesine olanak sağladığını ifade etti. "Önümüzdeki dönemde de altyapı yatırımları ve destek projeleri ile hentbolun yaygınlaşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyen Kılıç, hentbolun Türkiye'de hak ettiği yere gelmesi için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Muğla'da gerçekleştirilen bu ziyaretlerin hentbol sporunun gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inandığını dile getiren Kılıç, önümüzdeki dönemde de hentbolun yaygınlaşması için altyapı yatırımları ve destek projeleri ile çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

www.gazetehamburg.com

Hamburg Limanı 2025’te Büyüdü: 114,6 Milyon Tonluk Yük Elleçleme

Hamburg’un “Grünes Ding”i Belli Oldu: St. Pauli Hafenkante Yeşilleniyor

Vilsbiburg’da Türk Günü: Kültür, Birlik ve Gönül Köprüsü

Hannover’da Ev İçi Şiddete Karşı Güç Birliği

Lübeck’te 6. Sınıf Öğrencileri Arasında 67. Ulusal Kitap Okuma Yarışması Başlıyor

Altona-Nord Gençlik Kafesi Yenilendi: Hamburg’da Enerji Verimli Dönüşüm

“Uçuşlar Ucuzlasın” Kampanyasına Siyasilerden Destek

Hamburg’da Kamu Çalışanlarına Zam Müjdesi: Maaşlar 2028’e Kadar Üç Aşamada Artacak

Alman Ehliyetini Gösteren Gurbetçiye Türkiye’de 5.900 TL Ceza Şoku

Fırtınada Gençliğim Hamburg’la Buluştu: Halkın Hikâyesi Perdeye Yansıdı

HSV’den 3:2’lik Ev Zaferi: Union Berlin’i 1887. Bundesliga Maçında Devirdi

Schleswig-Holstein merkezli dev operasyon: 1,5 milyon Euro’luk sosyal sigorta vurgunu ortaya çıkarıldı

Schleswig-Holstein’da 18 Yeni “Demokratik Katılım” Uzmanı Sertifika Aldı

Hamburg’da S-Bahn İstasyonunda Büyük Alarm: Uyuşturucu Anlaşmazlığı Kavgaya Dönüştü

Almanya’da Pilotların Grevi Ulaşımı Kilitledi: 800 Uçuş İptal Edildi

Entegrasyon Kurslarında Kesintiler Endişe Yaratıyor: Toplumsal Birlik ve Nitelikli İşgücü Tehlikede

Münih’te “Otizme Farklı Bakış” Semineri

Hamburg’da Suç Oranları Geriledi: Şiddet Suçlarında da Düşüş

Kriminal İstatistik 2025: Hamburg Güvenli Ama Kadınlar İçin Değil

Tanker Hendeğe Devrildi: L123 Saatlerce Trafiğe Kapatıldı

Berlin’den Entegrasyon Freni: 130 Bin Kişinin Kurs Başvurusu Durduruldu

Hamburg’da Fahiş Kiralara Tepki: “Kâğıt Üzerindeki Önlemler Yetmez, Personel Şart”

Hamburg’da 76. Vatandaşlık Töreni: Belediye Sarayı’nda Yeni Bir Başlangıç

Hamburg Okullarında Öğrenci Sayısı Rekor Kırdı: Ganztag Katılımı Yüzde 91,5’e Ulaştı

Hannover’da Yaşlılar Meclisi Seçiminde Yarıyol: 27 Bin 800 Oy Kullanıldı

St. Pauli, Stuttgart’ı 2-1 Mağlup Etti: Millerntor’da Hayati Zafer

“Fırtınada Gençliğim” Hamburg’da Gala Yapıyor: Bir Göç Hikâyesi Sinema Perdesinde

Yozgat Rüzgârı Hamburg’da Esti: Kültür ve Spor Şöleni Büyük İlgi Gördü

Almanya’da Çifte Vatandaşlık Beklenen İlgiyi Görmedi: 1,3 Milyon Türk’ten Sadece 30 Bini Başvurdu

Hamburg’da “Kırmızı Bölgelerde” Ek Gübreleme Kuralları Mahkeme Kararıyla Askıya Alındı

Yükleniyor

Hamburg Limanı 2025’te Büyüdü: 114,6 Milyon Tonluk Yük Elleçleme

Hamburg’un “Grünes Ding”i Belli Oldu: St. Pauli Hafenkante Yeşilleniyor

Vilsbiburg’da Türk Günü: Kültür, Birlik ve Gönül Köprüsü

Hannover’da Ev İçi Şiddete Karşı Güç Birliği

Lübeck’te 6. Sınıf Öğrencileri Arasında 67. Ulusal Kitap Okuma Yarışması Başlıyor

Altona-Nord Gençlik Kafesi Yenilendi: Hamburg’da Enerji Verimli Dönüşüm

  • Cumartesi 14 ° / 4.2 ° Güneşli
  • Pazar 13.6 ° / 7.5 ° false
  • Pazartesi 12.1 ° / 5.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı