Tarih: 24.04.2024 14:11

Münih Başkonsolosluğunda 23 Nisan Coşkusu! Çocuklarımızın Şiir ve Şarkılarıyla Renklendi

Facebook Twitter Linked-in

 

Haber Tevfik ŞENDÖL

Münih Başkonsolosluğu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, büyük bir coşku ve neşeyle kutlandı. Münih Eğitim Ataşeliği ve değerli öğretmen Çiğdem Ayhan'ın organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte, onur konuğu olarak çocuklar yer aldı.



Münih Başkonsolosluğu'nda başlayan kutlamalarda, Atatürk büstüne çiçek bırakma töreniyle başlandı. Çocuklarımızın okudukları şiir ve şarkılarla programa renk kattığı belirtildi. Münih Başkonsolu Süalp Erdoğan, "Velilerimiz ve basın mensuplarımızın katıldığı törende çocuklarımızla geleneksel hale gelen koltuk devri merasimini de gerçekleştirdik. Çocuklarımızın duygu ve düşüncelerini güzel bir Türkçeyle ifade etmeleri, velilerimize Türkçe ve Türk Kültürü derslerine olan ilgileri için teşekkür ederiz" dedi.



Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın ve köklü demokrasimizin tüm kahramanları anıldı. Etkinliğin organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür edildi. Eğitim Ataşemiz Dr. Akın Deveci'ye, Öğretmenimiz Çiğdem Ayhan'a, Eğitim Ataşeliğinde görevli öğretmen Cumhur Şaktanlı'ya, velilere ve katılımlarıyla etkinlikleri renklendiren basın mensuplarına teşekkürler sunuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —