Şahsenem’den Boğaz’da Nostalji Rüzgarı!
90’ların efsane ismi Şahsenem, İstanbul Boğazı’nda İranlı hayranları için sahne alıyor. Aresh gemisinde gerçekleşen bu özel buluşmalar, müzikseverleri geçmişe götürüyor.

Türk pop müziğinin unutulmaz isimlerinden Şahsenem, 90’ların sevilen şarkılarını İstanbul Boğazı’nın eşsiz atmosferinde seslendirmeye devam ediyor. İranlı hayranlarıyla her akşam Aresh Tour Areş gemisinde bir araya gelen sanatçı, hem Türkiye’de hem de Ortadoğu’da ne kadar sevildiğini bir kez daha kanıtlıyor.
İstanbul Boğazı’nda Müziğe Yolculuk
13 Ocak’ta başlayan bu müzik dolu serüven, 20 Mart’a kadar devam edecek. Şahsenem, “O Bu Gece Gelecek”, “Gözyaşlarım Anlatır” ve “Yüreğim Meskendir Aşka” gibi hafızalara kazınan şarkılarıyla dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatıyor.
Sanatçı, sahne performanslarıyla olduğu kadar, güçlü sesi ve duygusal şarkılarıyla da büyük beğeni topluyor. Müziğin sadece eğlence aracı olmadığını, aynı zamanda bir sanat ve duygu aktarımı olduğunu kanıtlayan Şahsenem, geçmişin nostaljisini Boğaz’ın büyüleyici manzarası eşliğinde yaşatıyor.
Efsane Geri Döndü!
90’lı yılların pop müziğine damga vuran Şahsenem, sahne enerjisi ve eşsiz yorumu ile hem eski hayranlarını hem de yeni dinleyicilerini büyülemeye devam ediyor. Boğaz’da süren bu nostaljik müzik yolculuğu, hem sanatçının hayranları için hem de müzik dünyası adına büyük bir buluşma niteliği taşıyor.
Şahsenem’in sahnesini izlemek isteyenler, 20 Mart’a kadar Aresh gemisinde bu müzik şölenine tanıklık edebilirler.
www.gazetehamburg.com
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Gazeteci Abdullah Çelik’ten “Buğday Zamanı” Romanı
Münih’te kent merkezlerinin geleceği masaya yatırıldı
Abdulhadi Turus YTB Başkanlığına Resmen Atandı
Bremen’de Yaşlıların Topluma Katılımı Masaya Yatırıldı
Hamburg’da “Biletsiz Yolculuk” Tartışması: SPD Hapis Uygulamasını Kaldıracak mı?
Yükleniyor
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
Kuş Gözlemciliği Beyni Zinde Tutuyor
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Ali Çelik “Sürgün Yıllarım” ile Gurbetteki Hasreti Anlattı
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
- Cumartesi 12.8 ° / 4.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 9.3 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazartesi 14.3 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





