Tarih: 26.08.2024 01:18

St. Pauli Bundesliga’ya Mağlubiyetle Başladı: 0-2

Facebook Twitter Linked-in

FC St. Pauli, Bundesliga’ya dönüş maçında kendi sahasında 1. FC Heidenheim’e 2-0 yenildi. Millerntor Stadyumu’nda oynanan maçı 29.157 taraftar izledi. Heidenheim’in gollerini 67. dakikada Paul Wanner ve 82. dakikada Jan Schöppner kaydetti.

Maça hızlı başlayan St. Pauli, ilk yarıda topa hakim olmasına rağmen net gol fırsatlarını değerlendiremedi. Özellikle 20. dakikada Metcalfe’ın ceza sahası dışından çektiği şut az farkla dışarı çıktı. İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan St. Pauli, 47. dakikada Guilavogui ile mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı. Bu pozisyonun hemen ardından Heidenheim, savunmada hızlı bir çıkış yaparak Wanner’in golüyle öne geçti.

Bu golün şokunu atlatamayan St. Pauli, maçın bitimine 8 dakika kala Schöppner’in golüne de engel olamayarak sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Maç boyunca St. Pauli’nin girdiği gol fırsatlarını değerlendirememesi, mağlubiyetin ana sebebi oldu.

Bu sonuçla birlikte St. Pauli, Bundesliga’ya dönüş maçında puan alamazken, Heidenheim sezona galibiyetle başladı. St. Pauli, bir sonraki maçında Hannover 96 ile karşılaşacak.

 

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —