St. Pauli'ye Büyük Darbe: Kaptan Irvine Sezonu Kapattı
FC St. Pauli'nin kaptanı Jackson Irvine, sol ayağından geçireceği ameliyat nedeniyle sezonun kalan maçlarında forma giyemeyecek. Rehabilitasyon süreci aylarca sürecek.
FC St. Pauli, kaptanı Jackson Irvine hakkında kötü haberi resmen duyurdu. Avustralyalı oyuncu, 29 Nisan Salı günü Londra’da sol ayağından ameliyat olacak ve önümüzdeki birkaç ay boyunca sahalardan uzak kalacak.
İrvine, 12 Nisan’da Holstein Kiel ile oynanan deplasman maçından bu yana stres reaksiyonu nedeniyle sahalardan uzak kalmıştı. Son günlere kadar Mayıs ortasında sahalara dönebileceği umulsa da yapılan değerlendirmeler sonunda ameliyat kararı alındı.
Kulübün yaptığı açıklamada, "Jackson Irvine, ameliyat sonrası uzun bir rehabilitasyon süreci geçirecek ve takıma aylarca katılamayacak." ifadeleri yer aldı.
Bu gelişme, hem St. Pauli'nin Bundesliga’daki kritik sezon sonu mücadelesi hem de Irvine’ın Avustralya Milli Takımı'yla çıkacağı Dünya Kupası elemeleri için büyük bir kayıp anlamına geliyor. Takımın taraftarlar arasında büyük sevgi gören kaptanı, bugüne kadar yoğun maç takvimine ve seyahat stresine rağmen istikrarlı performansıyla dikkat çekmişti.
Olumsuzluklara rağmen, sezon ortasında değil de sonuna doğru yaşanan bu sakatlık, en azından takımın dengelerini daha az sarsacak bir döneme denk geldi. St. Pauli cephesinde ise kaptanlarına destek mesajları yağmaya devam ediyor.
foto Mehmet Ali Sayer
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Yükleniyor
Hamburg, kruvaziyerde zirveyi bırakmıyor: 1,4 milyon yolcuya ulaştı
Hamburg için olimpiyat hamlesi: “Daha yeşil bir gelecek mümkün”
Hamburg Neustadt’taki “Pik As” yeniden açılıyor
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Lübeck’te Sağlık Alarmı: Bakım İhtiyacı Artıyor
Hamburg’da SAGA Tartışması: Yüksek Gelir, Düşük Hizmet
- Perşembe 13.2 ° / 7.2 ° Şiddetli yağmurlu
- Cuma 9.4 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 11.2 ° / 7.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu





