Zorlu Kura! St. Pauli Teknik Direktörü Blessin, Eski Takımıyla Karşı Karşıya
St. Pauli, DFB-Pokal ikinci turunda güçlü rakibi RB Leipzig ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik direktör Alexander Blessin, eski takımı Leipzig’e karşı mücadele edecek olmanın heyecanını yaşıyor.

FC St. Pauli için son hafta sonu oldukça hareketli geçti. Önce Aljoscha Kemlein’in transferi gerçekleşmedi, ardından Eric Smith’in sakatlığı geldi ve son olarak 1. FC Union Berlin’e karşı 0-1’lik bir yenilgi alındı. Tüm bu olumsuzlukların üstüne, DFB-Pokal ikinci tur kurasında da şans St. Pauli’den yana olmadı.
Kura çekiminde, 3x3 basketbol olimpiyat şampiyonu Sonja Greinacher, St. Pauli’yi son üç top arasından çekti. Ne yazık ki, Greinacher daha önce RB Leipzig’in ev sahibi olmasına karar vermişti. Leipzig, geçtiğimiz hafta sonu Bayer Leverkusen’i mağlup ederek dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise, St. Pauli'yi 22 Eylül’de Millerntor’da ağırlayacak.
Bu eşleşme, St. Pauli teknik direktörü Alexander Blessin için özel bir anlam taşıyor. Blessin, 2012-2020 yılları arasında RB Leipzig'in altyapısında görev almıştı. Blessin, "Geçmişim nedeniyle bu karşılaşma benim için oldukça özel," diyerek duygularını ifade etti. "Elbette ev sahibi olmayı tercih ederdik, ancak şimdi bizi büyük bir meydan okuma bekliyor," diye ekledi.
St. Pauli Sportif Direktörü Andreas Bornemann da bu zorlu karşılaşma için umutlu konuştu: "Leipzig, bu turdaki en güçlü rakiplerden biri ve Bundesliga sezonuna da harika bir başlangıç yaptılar. Favori olmadığımız kesin, ancak bu, şansımızın olmadığı anlamına gelmiyor. Elimizden gelenin en iyisini yaparak bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz."
RB Leipzig teknik direktörü Marco Rose ise St. Pauli'ye karşı kupa maçlarının ne kadar zorlu olabileceğini iyi biliyor. Rose, Ocak 2022'de Borussia Dortmund'un başındayken, St. Pauli’nin Millerntor’da aldığı 2-1’lik galibiyetle büyük bir sürprize imza attığını hatırlatıyor.
www.gazetehamburg.com
Hannover’da eşitlik adımı: Yeni planla kadınlara daha fazla fırsat
Hamburg’da iftar sofrasında birlik ve dayanışma buluşması
Hamburg’da iki kız çocuğu kayıp: Polis alarmda
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Yükleniyor
Hannover’da eşitlik adımı: Yeni planla kadınlara daha fazla fırsat
HAMBURG WANDSBEK’TE SPD’DEN NET MESAJ: OLİMPİYAT’A EVET
Hamburg’da iftar sofrasında birlik ve dayanışma buluşması
Urfalı Zeki Carhoğlu 30 yıldır Ramazan boyunca her gün 200 kişiye ücretsiz iftar verdi.
Hamburg’da hastane krizi: Groß Sand kapanıyor
Almanya’da kaçak işçilik operasyonu: Zoll’dan geniş çaplı baskın
- Pazartesi 7.6 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Salı 13.1 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 15.2 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





