Remzi UYSAL


TÜRK SİYASET HAYATINDAN BİR KARAOĞLAN GEÇTİ!

Türk siyasetinde Türkiye’nin LAİK Cumhuriyet yapısını en özenli şekilde koruyan Bülent ECEVİT, 5 KASIM 2006 günü yaşama veda etti.


Türk siyasetinde Türkiye’nin LAİK Cumhuriyet yapısını en özenli şekilde koruyan Bülent ECEVİT, 5 KASIM 2006 günü yaşama veda etti. 

Aşağıda görülen fotoğraf, kendileri ile Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da yaptığımız toplantımızdan. Dönemin, Ulm Halkçı Derneğimizin yöneticilerinden arkadaşımız Rıfkı Ertek’in (soldan ikinci) arşivinden bir fotoğraftır. Fotoğraftaki arkadaşlar, adlarını yazıp, kendilerini ifade ederlerse, ayrıca çok sevinirim. Ve de 12 Eylül kılınçının kafalarımızın üzerinde sallandığı o yıllarda, bugün siyaset kahramanı görünenlerin aslında gizlenip, saklandıkları günlerdi. O yıllar da ülkemizde demokrasinin tekrar tahsisi için Karaoğlanla irtibatlı çalışan, gözünü budaktan esirgemeyen yurtdışında yaşayan arkadaşlarımızın, bugün hatırlanmasını gönlüm arzu eder.

Bu ülkeden bir Bülent Ecevit geçti,

Ruhun şad olsun, Karaoğlan,

Adıyaman

15.03.2026

  • İMSAK 05:11
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 12:41
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 18:40
  • YATSI 19:56

Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi

Kuş Gözlemciliği Beyni Zinde Tutuyor

LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında

Ali Çelik “Sürgün Yıllarım” ile Gurbetteki Hasreti Anlattı

Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi

Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor